Thursday 21 April 2016

Portatif lavabo sayesinde ustaya gerek duymadan su ihtiyacınızı tedarik edin.

Su bağlantısının uzanamadığı ortamlar için muhteşem bir alternatif sunan Mobil el yıkama ünitesi bir diğer ismiyle yürüyen lavabo ile sizlere hizmet vermekteyiz. Amerika ve Avrupa'da epeyce çok kullanılan olan seyyar lavabolar Türkiye'de de başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere yoğun ilgiyle karşılanıyor.

 

Yaratıcı bir çözüm sunan Portatif lavabo ile bundan sonra işe geç gelen ve görevini zamanında yetiştiremeyen ustalarla ve onların çevreyi kırıp dökmelerini izlemekle ilgilenmek zorunda kalmayacaksınız. Alışılmış yöntemler yerine yeni olarak yürüyebilen yürüyen el yıkama üniteleri istek görmeye başlamıştır.

 

Hem fiyatlarının uygunluğu hem farklı Portatif lavabo modellerinden ötürü hem tasarım olarak hem fonksiyonel olarak tatmin olabileceğiniz bir fırsat sunmaktadır.

 

Bizim üretimini yaptığımız lavabolar iki türden oluşmaktadır. İlk ve en çok tercih edilen model MDF üretimi beyaz renk lavabodur. Lavabonun ölçüleri 50 cm en 50 cm derinlik ve yetmiş cm boy'dan oluşmaktadır. İçerisinde talebe göre akü, elektrikli musluk ve sıvı sabunluk ya da kağıt havluluk gibi aparatlar ek ücrete tabi olmak üzere eklenebilmektedir.

 

En uygun fiyatlı lavabo türümüz sadece elektrik fişine takılarak çalışmaktadır. Eğer portatif olarak her yerde çalışabilen tarz bir lavabo ihtiyacınız var ise içerisine ek olarak akü koydurmanız tavsiye edilir.

 

İçerisinde iki tane yirmi litrelik su bidonları vardır. Biri temiz su haznesi öbürü kürli su haznesi için. Kullanım süresi genel olarak 10 gün dayanmaktadır. Bu lavabo türü uzun süre su geçirmeyecek şekilde tasarlanmıştır, MDF maddesinin üstünde özel kaplaması sayesinde suya dayanıklıdır.

 

Oldukça büyük çanak hacmine sahiptir, bu sayede ihtiyaca göre eller dirseklere kadar kolaylıkla yıkanabilir ya da bulaşık yıkama ihtiyaçlarınızı çok rahat bu seyyar lavabo modelimiz aracılığıyla giderebilirsiniz.

 

İkinci lavabo modelimiz ladin ağacından yapılmaktadır. Lavabo çok şık bir tasarıma sahiptir, 100% ağaç kullanılarak üretilmiş olmasından ötürü nefes alabilen yapıya sahiptir ve doğal olarak çok sağlıklı bir ortam sunmaktadır.

 

Ölçüler ve içerdiği parçalar MDF modelimiz ile aynıdır. Portatif lavabo ücretlerimiz talep ettiğiniz modele ve eklemek istediğiniz aparatlara göre farklılaşmaktadır. Ücret hakkında kesin bilgi almak için lütfen bizimle aşağıdaki numara ya da email adresinden iletişime geçiniz.

 

Seyyar lavaboların kullanım ortamlarından bahsetmek gerekirse şöyle özetleyebiliriz. Özellikle hastaneler ve medikal sektör olmak üzere doktorların muayene belgesi almaları için çok tercih edilmektedir, aynı şekilde kliniklerde ve küçük orta çaplı tıp merkezlerinde muayene odalarında tesisat işlemi gerçekleştirmek yerine hem pratik hem uygun fiyatlı bir çözüm olmasından dolayı seyyar labalolar tercih edilmektedir.

 

Bunların dışında hijyenin önemli olduğu gıda sektörü, açık hava organizasyonları, askeriye alanları, depolar, tekne,karavan, yat gibi tesisatın çekilmesinin zor ve masraflı olduğu ortamlar, ana okulları, huzurevleri gibi bir çok alanda farklı amaçlarla kullanılabilmektedir.

 

Sorularınız ve istekleriniz için lütfen bizimle iletişime geçin:

 



ttps://vimeo.com/160944158

No comments:

Post a Comment